Webáruház nyitás Regisztrált cégek
Bejelentkezés  |   Regisztráció  
Nyitólap Ingatlan, Albérlet hirdetések Családi ház hirdetések Ház Kilyénben

Ház Kilyénben

Ház Kilyénben

FIGYELEM! LEHETŐSÉG INGYEN TELEK MEGSZERZÉSÉRE.
Eladó 2012-ben épült iker típusú emeletes ház Kilyénben, Sepsiszentgyörgytől 4 km-re, Brassótól 26 km-re. Az ingatlan hasznos területe 229, 56 m2, melynek felosztása: 2 apartman: Alaksor+földszint+emelet.
1. Apartman felosztása: Pince kazánházzal. A földszinten található konyha, nappali, 1 halószoba ahová beépíthető egy fürdőszoba, az emeleten 2 hálószoba, fürdőszoba és teraszhoz kijárat az egyik szobából.
2. Apartman felosztása: Pince Kazánházzal. A földszinten konyha, nappali, fürdőszoba, az emeleten 2 hálószoba, fürdőszoba, gardrób és terasz.
A ház 590 m2-es telken fekszik. Víz és villany bevezetve, kanalizálás a kapu előtt, illetve a kazánház fáskazánnal felszerelt.
Az épület szerkezete részleges alagsor, földszint és emelet. A 25 cm vastag falak alatt egyszerű betonalapok és beton keresztfalak találhatók.
A földszinten és a tetőtérben a padló fából készült gerendákból áll, amelyeket a teherhordó falak és a belső válaszfalak támogatnak. A tető fagerendás, és kerámia tetővel rendelkezik.
Az ingatlan gondosan megválasztott minőségi alapanyagból épült. Az ház abban az előnyös helyzetben van, hogy leendő tulajdonosa maga fejezheti be saját izlése vagy igénye szerint a belső dizájn kialakítását.
Igény szerint az ikerház két különálló házrészként is megvásárolható. Ennek lehetőségeit és részleteit helyszíni szemle közben tárgyalhatjuk meg.
A tulajdonos elsősorban egyben szeretné értékesíteni az ingatlant, mely kivitelezése során felajánl INGYEN egy közvetlen szomszédos 1281 m2-es telket.

Amennyiben további részleteket kíván megtudni az ingatlanról, kérjük írjon nekünk az wellsfantu@gmail.com e-mail címre, illetve rendelkezésére állunk a következő telefonszámon: 0757 393 463ATENȚIE! OPORTUNITATE PENTRU TEREN GRATUIT

De vânzare casă tip duplex, într-o zonă extrem de liniștită, în Chilieni, 4 km de la Sf. Gheorghe și 26 km de la Brașov. Proprietatea are o suprafață utilă de 229, 56 m2 fiind compus din: 2 apartamente:

1. Apartament: pivniță cu o cameră, centrala termica pe lemn, la parter este o cameră de zi, bucătărie si dormitor. La etaj 2 dormitoare, unul acces la balcon, baie.
2. Apartament: pivniță, cameră de zi, bucătărie, 3 camere, 2 baie, gardrob și terasă.


Structura clădirii este cu subsol parțial, parter. Fundațiile sunt izolate sub stalpii de cadru, iar între stalpi sunt fundații continui de beton simplu și cuzinet armat. Peste parter si mansarda planseul este realizat din grinzi de lemn, ce sunt rezemate pe zidurile portante si pe cele interioare de compartimentare. Acoperișul este de tip sarpantă din grinzi de lemn, cu astereala și invelitoare din țigle ceramice.
Proprietatea a fost construită din materiale de calitate atent selectate. Casa se află într-o situatie avantajoasa, încât viitorul său proprietar poate finaliza proiectarea designului interior în funcție de nevoile. La cerere, casa twin poate fi achiziționată in două părți separate.
Sepsiszentgyörgy / Kovászna megye
EGYÉB INFÓ
Hirdetés feladva: 2020. Máj. 21.
Hirdetés azonosítója: #237836
Megtekintve 22144 alkalommal
Hirdetés küldése e-mailben
Hirdetés jelentése
Hirdetés nyomtatása
Hirdetés kiemelése
Ház Kilyénben - Ingatlan, Albérlet - Családi ház
Ház Kilyénben - Ingatlan, Albérlet - Családi ház
Ház Kilyénben - Ingatlan, Albérlet - Családi ház
Ház Kilyénben - Ingatlan, Albérlet - Családi ház
Ház Kilyénben - Ingatlan, Albérlet - Családi ház
Ház Kilyénben - Ingatlan, Albérlet - Családi ház
Címkék: ingatlan, albérlet, családi ház, sepsiszentgyörgy családi ház

Hasonló családi ház hirdetések

404 200 lej
180 000 lej
366 600 lej
190 000 lej
350 000 lej
671 000 lej
163 000 lej
720 000 lej
149 990 Lej
Sepsiszentgyörgy
Kovászna Megye
DivaShop.ro - rochii de seara, rochii de ocazie - magazin haine online, haine ieftine
WRT-Parts - Piese si Tuning Auto
Szikla Panzió Kézdivásárhely
Felhasználási feltételek | Adatvédelmi tájékoztató | Cookie/süti politika
Minden jog fenntartva © 2005 - 2020 - hirdetes.ro
Oldalgenerálás: 0.0176 sec.