Webáruház nyitás Regisztrált cégek
Bejelentkezés  |   Regisztráció  
Nyitólap Műszaki cikk, Elektronika hirdetések Biztonságtechnika hirdetések 4.hullám STOP-hőkamerás beléptetésvédelem támogatott áron

4.hullám STOP-hőkamerás beléptetésvédelem támogatott áron

4.hullám STOP-hőkamerás beléptetésvédelem támogatott áron
Magyarország egyik vezető orvosinformatikai vállalata különleges segítséget kínál fel Erdélyi partnereknek a koronavírus pandémia 4.hullámának küszöbén.
Nemzetközi kapcsolataink révén a világ legkorszerűbb digitális hőkameráit messze piaci ár alatt kínáljuk azon erdélyi közigazgatási szerveknek, intézményeknek és vállalatoknak, ahol nagyobb létszámú, folyamatos jellegű beléptetés történik és védettség egyénenkénti igazolása nem kivitelezhető (ügyfél- és vendégforgalom).
A kézi testhőmérséklet mérés lassú, humán erőforrás igényes és megbízhatósága a mérések számával arányosan romlik. Ennek ésszerű alternatívája az automatizált testhőmérséklet mérés – az általunk kínált D-Link DCS 9000T típusú high-tech hőkamera rendszer és az integrált szoftver akár másodpercenként 60 nagypontosságú egyedi mérést is végezhet, emberi beavatkozás nélkül.
Kiemelten ajánlott a leginkább érzékeny területeken: ipari és termelési egységek, közösségi közlekedés, egészségügyi intézmények, sportlétesítmények, szállodaipar és vendéglátás, bankszféra, bevásárlóközpontok, irodaházak.
A kamera rendszer mellé opcionálisan orvosszakértői hátteret is biztosítunk: infrastruktúra elemzés, járványügyi stratégiai és intézkedési terv készítés, vállalati járványügyi koordinátor kurzus, koronavírus pozitív esetek folyamat menedzsmentje, szűrővizsgálatok.
A különleges érzékeny hőkamerák bármely eredetű hőemelkedés, láz detektálására alkalmasak, így a covid-19 pandémia elmúltával is felhasználhatók a fertőzések okozta testhőmérséklet emelkedés megbízható jelzésére, így egy az adott közösségen belüli továbbfertőzés, helyi járvány megelőzésére!
A referenciák közül kiemelendőek az UEFA Euro 2020 hazai mérkőzéseinek automatizált testhőmérséklet mérési biztosítása, ahol 250. 000 fő ellenőrzését a rendszer 100%-os hatékonysággal oldotta meg!
További előny, hogy a hőkamerák - arcfelismerő és adatbázis tároló funkciójuk révén - egyúttal a beléptetés biztonság megoldására is alkalmasak, megspórolva az ilyen rendszer kiépítéséhez szükséges költséget!
A hőkamerák nemzetközi listára 19. 000 Euro, amely helyett a járványügyi védekezésben és/vagy biztonságtechnikában érdekelt vállalkozásoknak, intézményeknek 11. 000 Euro áron szállítjuk le és installáljuk a rendszer elemeit, az ezen felüli költségeket vállalatunk a járványügyi védekezés segítésének keretében átvállalja!
A fenti célra szánt értékesítési volumen korlátolt, a kvóta telítődése esetén a kedvezményes árat nem tudjuk biztosítani.
A hőkamerák és a kiegészítő elemek (fekete doboz) garanciálisak és mintegy 20 órányi tesztelést, kalibrálást is elvégeztünk rajtuk.
További segítségként a hőkamera birtokos partnereink felkerülnek a Biztonságos Intézmények Országos Listájára, amely – az objektív és szubjektív biztonságérzet növelésével – marketing és PR kommunikáció célokra is alkalmas.
Érdeklődés, bemutató időpont és referencia lista kérése a megadott elérhetőségeken.
Budapest / Magyarország
Állapot: Új
EGYÉB INFÓ
Hirdetés feladva: 2021. Okt. 13.
Hirdetés azonosítója: #260985
Megtekintve 7 alkalommal
Hirdetés küldése e-mailben
Hirdetés jelentése
Hirdetés nyomtatása
Hirdetés kiemelése
Címkék: műszaki cikk, elektronika, biztonságtechnika, budapest biztonságtechnika

Hasonló biztonságtechnika hirdetések

54 000 Lej
Budapest
Magyarország
DivaShop.ro - rochii de seara, rochii de ocazie - magazin haine online, haine ieftine
WRT-Parts - Piese si Tuning Auto
Szikla Panzió Kézdivásárhely
Felhasználási feltételek | Adatvédelmi tájékoztató | Cookie/süti politika
Minden jog fenntartva © 2005 - 2021 - hirdetes.ro
Oldalgenerálás: 0.0387 sec.